2012-01-17 11:07:21• hírek • Szatmár.ro

Fantasztikus farsangi buli Csepregi Évával február 3-án

A Dana hotel mögötti rendezvénysátorban elegáns farsangi bál lesz kitűnő menüvel és retro-slágerekkel.

A farsangi időszak hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek ideje, ilyenkor mindenki legalább egy nagy bulit, bált betervez valamelyik hétvégére. Szatmárnémetiben idén könnyű lesz a választás, hiszen a város egyik legszebb és legnagyobb befogadóképességű rendezvény-helyszínén, a Károlyi úton található Dana I. hotel mögött található sátorban rendeznek nagyszabású, elegáns farsangi bált a magyarországi retró-slágerek királynőjének, Csepregi Évának a közreműködésével.

A helyszín ismerős lehet mindazoknak, akik részt vettek a 2011-es Oktoberfesten, a kitűnő hangulatról gondoskodó Amulett zenekar pedig az RMDSZ-szilveszterek remek hangulatát biztosítja immár évek óta.

A 20 órakor kezdődő farsangi bál sztárvendége az a Csepregi Éva lesz, aki az 1972-es Ki Mit Tud? vetélkedőben tűnt fel, s éveken keresztül meghatározó alakja volt a magyar könyűzenének, slágerei ma is minden bálban, buliban felpörgetik a hangulatot. A Neoton Família frontembere, a legnagyobb retró-bulik állandó vendége, Szatmárnémetibe is elhozza slágereit, az Elfújta a szél, Párizsi lány, vagy a Yoyo című dalokat, hogy csak néhányat említsünk a slágerekkel teletömött repertoárból.

A farsangi bálra jegyeket az Északi Színház Jegyirodájában - Horea utca 6 szám alatt- lehet váltani, a jegy ára tartalmazza a bálon felszolgált bőséges vacsora árát is, sőt egy kancsó bort is. Jegyet lehet váltani továbbá a Dana I. Hotel (Károlyi út 128 szám) és a Dana II. Hotel (Libertatii tér 2 szám) recepcióján. A jegyek ára 45 és 60 lej között változik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: