2016-07-31 17:03:00• hírek • Kocsis Zoltán

Fának ütközött szombat este Alsószoporon – balesetek sorozata pénteken és szombaton

illusztráció
illusztráció

Az első baleset péntek délben Kismajtény település közelében történt. Az érszentmiklósi K.E. szabálytalan előzésbe kezdett és gépkocsijával egy nyergesvontató pótkocsijába ütközött. A baleset következtében a 44 éves, elővigyázatlan sofőr kisebb sérüléseket szenvedett.

Szombat reggel ismét bebizonyosodott, hogy Szatmárnémetiben a gyalogosok a gyalogosátjárón sincsenek biztonságban! A 17-es lakótelep Independentei nevű utcájában ugyanis a 40 éves szatmárpálfalvai B.D. elgázolta a 72 éves amaci C.M.-et. Az idős néni szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. Ezúttal szeretnénk figyelmeztetni a gyalogosokat: igaz ugyan, hogy a gyalogosátkelőkön nekik van elsőbbségük, ám mégis az ő egészségük forog kockán, ezért legyenek ott is nagyon figyelmesek!

A hétvége legsúlyosabb közlekedési balesete szombat délután Szamosdobon történt. Amint arról beszámoltunk, egy kék Dacia Logan haladt Szatmárnémeti irányából Nagykároly felé, amikor frontálisan összeütközött egy billenős teherautóval. A rendőrség megerősítette korábbi információinkat, amelyek szerint a 47 éves nagykárolyi N.V., valamint a szintén a Daciában tartózkodó 50 éves felesége és 21 éves lányuk súlyosan megsérültek. A kamiont a 67 éves kányaházai G.G. vezette - ő nem szenvedett sérülést.

A drámai eseményeket a 22 éves rákosterebesi V.B. zárta, aki szombat este 21.00 körül a túlzott sebesség miatt Alsószoporon nem tudott bevenni egy kanyart és egy fának ütközött. Ő, valamint a gépkocsiban tartózkodó 21 éves lány kisebb sérülésekkel megúszta a száguldozást.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyik esetben sem játszott szerepet az alkohol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: