2015-03-29 13:04:56• hírek • Kocsis Zoltán

Fának csapódott egy Opel a Sárerdőn, hárman megsérültek

A hétvége első felében, alig valamivel több, mint 24 óra leforgása alatt, két fiatal, alig néhány hónapos jogosítvánnyal rendelkező gépkocsivezető veszítette el uralmát járműve fölött és csapódott az úttest melletti fának, illetve oszlopnak. A mérleg: két súlyos és két könnyebb sérülés.

A súlyosabb következményekkel járó baleset szombat este, néhány perccel nyolc óra előtt történt Szatmárnémeti és Mikola között a Sárerdőn. A 19 éves L. Tamás a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát Opel Vectrája fölött, átsodródott az úttest másik oldalára majd egy fának csapódott. A helyszínre két tűzoltó egység, két SMURD rohammentő és egy mentő szállt ki.

A baleset következtében L. Tamás, valamint az autó egyik utasa, a 18 éves G. Róbert súlyosan megsérült - olyannyira, hogy egy időben a hatóságok is arról tájékoztattak, egyikük életét vesztette. Ennek oka, hogy a sérültet újra kellett éleszteni. A gépkocsi másik utasa, a 16 éves M. Adrian kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Hasonló jellegű baleset történt péntek délután Nagytarnán is, ahol a 18 éves nagybányai V. Levente veszítette el az irányítást Peugeot-ja fölött az útviszonyokhoz nem megfelelően alkalmazott sebesség miatt és egy villanyoszlopnak ütközött. Szerencséjére ő kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: