2008-07-17 12:52:24• hírek • Józsa János

Falunapokra készülnek

 Jó ütemben halad a július 26-27.-én megrendezésre kerülő Pusztadaróci falunapok megszervezése.

Idén is kellemes kikapcsolódást és jó hangulatot ígér a kétnaposra tervezett Pusztadaróc Napjai rendezvény, amelyen a helyi és magyarországi mulatós zene mellett sportrendezvények és finom ételek várják a kilátogatókat.

Július 26.-án és 27.-én kerül megrendezésre a Pusztadaróc Napjai rendezvény, melynek első napján sportesemények, második napján pedig koncertek várják a kilátogatókat. Jövő hét szombaton futballtorna mellett (melyen a helyi csapat ellen Szamosdara, Csenger és Kökényesd csapata is megmérkőzik), kerékpár- és sakkversenyre is sor kerül majd, vasárnap pedig már dél után elkezdődnek a színpadi rendezvények, ahol a Harag György Társulat színészeinek vidám előadása után a szatmárnémeti Amulett, Mr. Kaly, a székelyudvarhelyi Másfél Deci és a magyarországi Matyi és a Hegedűs is fellép.

Ahogy azt Gaman Mihály-tól, Pusztadaróc Polgármesterétől megtudtuk, bár több falu és Sárköz is ugyanazon hétvégén szervez szórakoztató és szabadidős rendezvényeket, minél nagyobb számban várják az érdeklődőket a környező településekről is az eseményre, igyekeztek ugyanis a programot úgy kialakítani, hogy az minél szélesebb körnek nyújtson kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.

gamannagy
J.J.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: