2010-04-02 10:41:57• hírek • www.blikk.hu

Faludy özvegyét hírbe hozták Tőkéssel?

A Blikk szerkesztőségébe telefonáló hölgy határozottan állítja, hogy a költőfejedelem özvegye szeretője a református püspöknek, jelenlegi európai parlamenti képviselőnek, aki ellen beadta a feleség a válópert.

Mint azt már megírtuk, Joó ­Edith férje hűtlenségéről éveken keresztül gyűjtötte a bizonyítékokat - szerelmes leveleket, SMS-eket -, amelyeket a néhány hét múlva kitűzött bontóperben bemutatja, hogy igazolja Tőkés László rendszeres hűtlenkedéseit. Edith asszony ügyvédje is megerősítette a házasságtörést igazoló bizonyítékok létezését.

Faludy-Kovács Fanny szülőföldjén nagy tiszteletnek örvend Tőkés László, aki köztudottan jó barátságban volt Faludy Györggyel és nejével. A költő gyakran járt ifjú és szép feleségével Erdélyben, sokszor találkoztak Tőkéssel. Faludy temetésén természetes volt, hogy a család barátja, Tőkés püspök mond búcsúbeszédet. Információink szerint a költőfejedelem halála után sem szakadt meg a kapcsolat az özveggyel. Ez adhatott okot a szóbeszédre a szerelmi viszonyról. A Blikk megkérdezte Faludy Fannyt, kerülhet-e bíróság elé olyan bizonyíték erről, ami többet igazol barátságnál?

A cikk folytatását a www.blikk.hu oldalon olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: