2017-06-23 23:21:36• hírek • Kocsis Zoltán

Fákat, villanyoszlopokat döntött ki a vihar Szatmárnémetiben

Fákat, villanyoszlopokat döntött ki a vihar péntek délután Szatmárnémetiben. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Azok után, hogy délelőtt megyeszerte hat fát döntött ki a rendkívüli erejű szél, délután csak Szatmárnémetiben nagyobb károkat okozott a vihar. A szélvész két fát is kidöntött a város központjának közvetlen közelében. Egyet a Széchenyi (December 1) utcában, a Mihály és Gábor arkangyal görög katolikus templom és a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum épületének közvetlen közelében, egy másikat pedig az egykori polgármesteri hivatal helyén lévő Iuliu Maniu parkban, a Divatházzal szemben.

De fát döntött az utcára az Eroilor utcában, a Károlyi úton, a 16-os lakónegyedben és a strand területén is. A fák sok helyen magukkal ragadták a közelükben lévő villanyvezetékeket is.

Nem csak fák estek azonban a széllökések áldozatául: a megyei kórház közelében, a Prahovei utcában egy villanyoszlopot is megdöntött a szél! Az oszlopot a kórház kerítése akadályozott meg abban, hogy a járdára és az úttestre zuhanjon.

A vihar következtében a megye több településén szünetelt az áramszolgáltatás is. A megye keleti részén, az Avas térségében mindezt jégeső is tetézte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: