2014-03-16 14:44:44• hírek • Kocsis Zoltán

Fákat tört ki az erős szél szombaton Szatmár megyében

Komolyabb anyagi károkat okozott a szokatlanul erős szél szombaton Szatmárnémetiben, míg Nagykároly közelében a közúti közlekedést is akadályozta.

Néhány perccel 13.00 óra előtt riasztották a tűzoltókat, hogy egy fa egy személygépkocsira borult Szatmárnémetiben, az Universului utca U7-es tömbháza előtt. A helyszínre érkező tűzoltók megállapították, hogy a fa egy Dacia típusú személygépkocsira borult, betörve annak szélvédőjét, oldalsó és hátsó ablakait, összetörve az egész tetejét.

A szakemberek láncfűrész segítségével takarították el a fát az autóról. Hasonlóképpen jártak el a DJ108-as megyei úton Nagykároly és Mezőterem között, ahol az úttestre borult egy fa, több mint fél órán keresztül akadályozva a forgalmat.

Nem csak fákat borított ki azonban az erős szél. Amint azt egyik olvasónk is megörökítette, a széllökéseknek megadta magát egy reklámtábla a Szatmárzsadányi (Closca) úton, a körforgalom közvetlen közelében. A legnagyobb kárt pedig Érkáváson okozta, ahol az ortodox parókia épületéről letépte a teljes tetőszerkezetet.

Személyi sérülés szerencsére egyetlen esetben sem történt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: