2020-02-05 18:31:45• hírek • Bede Emőke

Fákat döntött ki, tetőket rongált meg a viharos erejű szél

A DN19-es jelzésű úton is problémákat okozott a szél.
A DN19-es jelzésű úton is problémákat okozott a szél.

Ismét igaznak bizonyult az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése: Szatmár megyét viharos erejű szél ostromolja.

Több napnyi esőzés után hatalmas sebességű szélvihar értkezett a megye területére. Sajnos a természet erői nem hagyták érintetlenül Szatmárnémetit és a környező településeket sem: több helyen kidőlt fákhoz és leszakított tetőkhöz riasztották a katasztrófavédelem munkatársait. Az ISU által közölt információk szerint jelenleg is dolgoznak a Pirosberek Luncii nevű utcáján, korábban pedig a 16-os és 17-es lakónegyedekben volt szükség sürgősségi beavatkozásra. Előbbiben egy tömbház egyik tetőlemezét emelte meg a szél, s mivel félő volt, hogy a járdára zuhan az elem, ezért a tűzoltók inkább eltávolították azt. Utóbbiban pedig az Ostrovului utcára riasztották őket, ahol egy földszinti előtetőt tépett le a vihar. Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett híradás.


Az Országos Meteorológiai Szolgálat által kiadott sárga riasztás február 5-én, 20 óráig tart, de ezt az időjárási viszonyok függvényében bármikor megváltoztathatják.


Készített egy helyszíni képet, melyet szívesen viszontlátna a Szatmár.ro oldalán? Küldje el nekünk üzenetben a Facebook-oldalunkra vagy a szatmar@szatmar.ro e-mail címre. 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: