2009-08-11 11:50:43• hírek • Szatmar.ro

Fáj a nyaka, nem tér vissza Schumacher

A hétszeres világbajnok biztosan nem áll rajthoz a valenciai Európa Nagydíjon.

Hiába rohanták meg a jegypénztárakat majd két héttel ezelőtt a Schumacher-rajongók ezrei, a hétszeres világbajnok sztár nyakfájdalmai miatt biztosan nem indul a valenciai Európa Nagydíjon. Ezt maga Michael Schumacher jelentette be saját honlapján, ahol elmondta, hogy erről már hétfő este tájékoztatta Luca di Montezemolót és Stefano Domenicalit, a Ferrari elnökét illetve csapatfőnökét.

„Mindent megpróbáltam, hogy lehetővé tegyem az ideiglenes visszatérést, de legnagyobb sajnálatomra, ez nem történhet meg. Sajnos a kezelések ellenére sem sikerült csillapítani a nyakamban a fájdalmat", áll a 40 éves sportember közleményében.

Schumacher még februárban egy spanyolországi szuperbike-versenyen szenvedett balesetet és akkor sérült meg a nyaka, az emiatt érzet fájdalom pedig lehetetlenné teszi, hogy ő helyettesítse a Hungaroringen súlyos sérülést szenvedett Felipe Massát.

 

A Ferrari idő közben nyilvánosságra hozta, hogy a 38 éves tesztpilóta, Luca Badoer lesz Kimi Raikkönen csapatársa Valenciában. Az olasz pilóta utoljára 1999-ben, még a Minardi versenyzőjeként állt utoljára rajthoz Forma1-es versenyen.

Mivel Massa felépülése a szezon vége előtt nem várható, talány, hogy ki vezeti majd a scuderia rosso autóit a hátra lévő futamokon.



Schumacher Valenciában biztosan nem ülhet bele a  Ferrariba


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: