2015-09-15 15:27:32• hírek • Szatmár.ro

Fahéj-illatú advent Krakkóban és környékén

A Challenge Travel december 10 és 13 között kirándulást szervez Krakkóba.

Jártál már Advent idején Bécsben, a karácsonyi vásáron? Belekóstoltál már Prága ünnepi hangulatába? A Challenge Travel mindkét közkedvelt úticél felé szervez kirándulást a karácsonyt megelőző periódusban, de egy titkos favorit is szerepel az utazások listáján: Krakkó! A krakkói advent csodálatos, a karácsonyi vásár felejthetetlen hangulatú, a kirándulók pedig a lengyel nagyváros mellett a közeli turisztikai látványosságokat is meglátogatják.

A háromcsillagos autóbusz december 10-én indul Szatmárnémetiből. Az első napon a Debrecen-Miskolc–Kassa–Zakopane útvonalon haladnak, rövid megállókkal. A második napon viszont Zakopane és Krakkó áll majd a középpontban. A résztvevők látogatást tesznek a világ legősibb sóbányájában, majd Krakkóban elmerülnek a fahéj-illatú, karácsonyi díszbe öltözött belváros karácsonyi vásári forgatagában, közben pedig megcsodálják a belváros fantasztikus épületeit. A harmadik napon a csapat felkeresi majd a lengyel királyok koronázó kápolnáját, meglátogatják a Zsigmond Tornyot és látogatást tesznek a II. Világháború rettegett koncentrációs táborában, Auschwitzban. A kirándulás negyedik napján ellátogatnak Wadowicébe, ahol felkeresik II. János Pál pápa emlékházát és a hazaúton megállnak majd Kassán is, ahol megcsodálják a város legszebb épületeit. A kirándulás programjáról bővebb információkat itt kaphatsz!

Aki a kirándulókkal szeretne tartani, az ne habozzon sokat: szeptember 30-ig ugyanis előfoglalási kedvezményben részesül az, aki jelzi részvételi szándékát. A kedvezménnyel 105 euróba kerül személyenként a felejthetetlennek ígérkező utazás, október 1-jétől az ár 115 euró lesz.

Ismerkedj meg a Challenge Travel ajánlatával, bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: