2012-05-24 15:39:45• hírek • Szatmár.ro

Facebook-fogadóórát tartott Ilyés

Egy óra alatt ötven kérdésre válaszolt és ugyanennyi javaslatot és igényt jegyzett fel magának szerda esti online fogadóóráján a szatmárnémeti polgármester.

Interneten kérte ki szerda este a szatmárnémetiek városvezetéssel kapcsolatos véleményét Ilyés Gyula, az RMDSZ polgármesterjelöltje. Az egy órás online fogadóóra a szatmárnémetiek által is kedvelt Facebook szocializációs weblap chatprogramján keresztül zajlott, este nyolctól kilencig tartott.

A polgármesterrel szóba állók között volt fiatal és idős is egyaránt, az egy óra közel ötven Facebook-os ismerős kérdéseinek megválaszolására volt elegendő. Szóba került minden elképzelhető aktuális téma, a bicikli-utaktól kezdve, az aszfaltozásokon át, a strandnyitásig! A chat-elők nagy többsége sok sikert kívánt Ilyésnek a június 10-i választásokon és az azt követő mandátumban!

„Nyolcévnyi polgármesterkedés elegendő volt számomra, hogy megismerjem a várost és annak lakóinak minden búját-baját" - nyilatkozta az internetes fogadóóra végeztével Ilyés -, „a közvetlen párbeszéd lehetőségét azonban igyekszem mindig kihasználni. Facebook-os fogadóórát fogok még tartani az elkövetkezendőkben. Sőt 2012 őszétől szeretném a személyes online lakossági fogadóóráimat rendszeressé tenni, nem tartom rossz ötletnek, hogy a polgármesteri hivatal is elérhető legyen a kérdezők számára ebben a formában."

Ilyés a következő Facebook-fogadóóra időpontját a https://www.facebook.com/ilyesgyula oldalon teszi majd közzé, amelyikről internetes ismerősei értesítést kapnak, de bejelenti majd mikroblogján is, a https://twitter.com/#!/ilyesgyula oldalon, illetve a www.ilyes.ro -n is! Aki használja ezen oldalak valamelyikét és kérdése van a polgármesterhez, itt az alkalom ismerősnek jelölni és figyelni a tevékenységét, bejelentéseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: