2013-04-25 11:09:36• hírek • Szatmár.ro

Facebookon lehet szavazni a 12. PMN logójára

Az egyik pályamunka
Az egyik pályamunka

Május elején már tudni fogjuk, hogy milyen lesz az idei PMN logója.

Eddig mindig a szervezők tervezték meg a Partiumi Magyar Napok logóját, de most úgy érezték, hogy a grafikusoké, tervezőké, rajzolóké a lehetőség. Minden évben másfajta a logó, de a tizenkettes szám megérdemli a nagyobb odafigyelést, s a nagyobb kreativitást. A logópályázatra a szervezők elvárását felülmúló számú logóterv érkezett, nem is beszélve azok színvonaláról.

Április 19-én felkerültek a logók a Partiumi Magyar Napok Facebook oldalára, s innentől két hét áll a tervezők ismerőseinek és családtagjainak, valamint a független, de szépérzékkel megáldott embereknek arra, hogy lájkkal fejezzék ki tetszésüket az adott logóval kapcsolatban. Az itt elért eredmény adja majd a végső eredmény 49 százalékát, de ha úgy jobban tetszik,akkor a végső 100 pontból 49-et. Közben a zsűri összetétele is eldőlt.

A PMN zsűrijében a rendezvény főszervezőjének, az Identitas Alapítványnak az elnöke, Szőcs Péter mellett, természetesen az utóbbi évek főszervezője, Stier Péter is helyet kapott. A másik három zsűritag Szemák Zsuzsa, képzőművész, akinek kiállításairól ismerhetik a szép iránt érdeklődők a műveit, Ludescher Antal, grafikus, weboldalak készítője, valamint Butka Gergő, rendezvényszervező és kreatív dolgok kiötlője.

Ők öten adják majd a maradék 51 pontot. Abban a véletlen esetben, ha döntetlen alakulna ki, akkor az a pályázat nyer majd, amelyet nagyobbra értékeltek a zsűri tagjai. S amit nyerni fog a győztes, az 250 euró, plusz a megtiszteltetés,hogy a logója minden láthatósági elemen - plakáttól a médiafelületeken át a legutolsó szórólapig - rajta lesz. A verseny május 2-án ér véget, s azt követően egy sajtótájékoztató keretében jelentik be a szervezők, hogy kié a tizenkettedik PMN logója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: