2011-10-21 09:11:03• hírek • Blikk.hu

Fábry parkolópályán!

Az RTL Klub vezetősége szerint nem szűnt meg a műsor, csak az új díszletet építik.

Nagyon úgy tűnik, hogy vége az Esti Showder diadalmenetének! A Blikk információi szerint Fábry Sándor is áldozatul eshet az RTL Klub berkeiben folyó nagy átszervezésnek és leépítésnek.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az eredeti tervek szerint október 27-én, vagyis jövő csütörtökön induló Esti Showder helyett 22.10-től a Dr. Csont negyedik évadának ismétlését láthatják a nézők, ráadásul információink szerint a műsor az idén már nem is tér vissza a képernyőre.

Az első adás felvételének már le kellett volna zajlania, ám ez a mai napig nem történt meg, s azt sem lehet tudni, hogy belátható időn belül megejtik-e. A műsor producere sem tud semmi konkrétumot.

– Annyit mondhatok, hogy az Esti Showder stábja készen áll a kezdésre, és nagy reményekkel tekint az új évad felé – mondta Kovács Kristóf.

Pedig hosszú évekig – egészen pontosan 1998-tól – Fábry Sándor humoros, érdekes vendégekkel teli műsora az egyik zászlóshajója volt az RTL Klubnak: kéthetente csütörtökönként átlagban másfél-két millióan ültek le a tévé elé, hogy megnézzék, aznap este kivel viccelődik a showman. A hírességek közül még olyanok is igent mondtak az ő felkérésére, akik alapvetően nem szívesen szerepeltek kereskedelmi műsorokban. Ám úgy tűnik, az idén erre már nem lesz lehetősége Fábrynak, és a korábban bejelentett műsorok – Reggeli, FélKettő, Déli Híradó, majd a XXI. század és a Reflektor – után a Fábry-show is veszélyben van – amely kétségkívül a csatorna egyik legdrágább produkciója.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: