2013-08-27 10:21:22• hírek • Blikk.hu

Fábry párjának háromfős személyzet segít

Gondoskodó férj és édesapa Fábry Sándor: élettársa, Zsuzsi  és közös kislányuk, Borika  mindent megkap, amire csak szüksége van. Bejárónő, bébiszitter és kertész gondoskodik arról, hogy a legnagyobb kényelemben élhessék mindennapjaikat a Fábry-villa lakói.Hirdetés

Pedig fél évvel ezelőtt úgy tűnt, semmivé lesz az idilli kép, hiszen a showman döbbenetes titkát leleplezte a csinos modell-író, Hada Renáta (36), aki állítása szerint 13 évig volt Fábry szeretője. A szerelmi viszony még azután is tartott, hogy a tévés sztár élettársa világra hozta közös kislányukat. Kevés asszony tűrné el - különösen, hogy ilyen nagy port kavart a hűtlenség - ezt a megalázó helyzetet. 

A Blikk azonban kiderítette: Fábryéknál szent a béke, Zsuzsi megbocsátotta párja hűtlenségét, cserébe a megszokott kényelemben, háromtagú személyzet segítségével neveli tovább gyönyörű kislányukat, Borikát (3) Leányfalun. Az édesanyának tényleg mindene megvan, nem kell naphosszat fáradnia sem a kislánnyal, sem pedig a háztartással. Biztosan sokan cserélnének vele a napi nyolc óra munka után a konyhában és a mosógép mellett güriző édesanyák közül.

A leányfaluiak örülnek, hogy nem lett szakítás a félrelépés vége, s hogy nap mint nap láthatják a legifjabb Fábryt az utcában. Szerintük Zsuzsi asszony megbecsüli azt a kiváltságos helyzetet, hogy nem kell sem a kertben tüsténkednie, sem főznie, sem pedig minden percet a Fábryval közös kislányukkal töltenie.

A teljes cikket itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: