2011-02-10 08:48:22• hírek • Blikk

Fábry őrjöngött

Teljesen kikelt magából a legutóbbi Esti Showder felvételén Fábry Sándor (57), a nagydumás showman ugyanis nekiment még a saját producerének, Kovács Kristófnak is.

Fábry korábban is előszeretettel szólt be a műsor alatt kenyéradójának, akit a majd' 250 adás alatt szinte állandóan ugratott valamivel, most azonban kicsit talán elvetette a sulykot, amikor is izomból megdobálta a színpad szélén ülő producert. A nagydumás showman ugyanis a monológjában épp egy vödör naranccsal poénkodott, majd a következő anekdotája közepén felkapott belőle egyet, és válogatott szitkok közepette Kristófhoz vágta, amiért az közbeszólt, és finomnak nem nevezhető módon melegebb éghajlatra küldte.
Teljesen kikelt magából a legutóbbi Esti Showder felvételén Fábry Sándor

Ezek után a showman egész estére kipécézte magának nemcsak Kristófot, de az egész stábot is, és úgy tűnt, hogy a narancsdobálás sem volt elég ahhoz, hogy „megregulázza" munkatársait. Fábry ugyanis az Esti showder stábja egyik köztiszteletben álló, ötvenes hölgy tagjának is keményen beszólt, amikor az próbálta utasítani, mit is csináljon a színpadon.

- Ha ráérsz, bekaphatnád a f.szomat! - hangzott a showman ízetlen poénja, amire legalább 500 néző szisszent fel.

- Ismerjük Fábry humorát, de ez még nekünk is sok volt. Nem lehet így bánni egy hölggyel ennyi ember előtt, Fábry ezzel túllőtt a célon - árulta el lapunknak az Esti showder egyik nézője. A showman a beszólás után minden bizonnyal maga is érezte, hogy talán túllépett egy határt, így a humorista azonnal bocsánatot is kért, igaz, a maga módján.

- Elnézést kérek az előbbiért, ha nem akarod, nem kell bekapni! - próbálta Fábry egy újabb poénnal elütni előző durva beszólását.

Kovács Kristóf, az Esti showder producere lapunknak elmondta: egy percig sem haragszik Fábryra, amiért hozzá vágott egy narancsot.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Teljesen kikelt magából a legutóbbi Esti Showder felvételén Fábry Sándor
Teljesen kikelt magából a legutóbbi Esti Showder felvételén Fábry Sándor


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: