2011-01-27 08:55:40• hírek • Blikk

Fábry leégette a bugyikirálynőt

Fábry Sándor (57) felmosta a padlót Kiszel Tündével. A nagydumás showman a legutóbbi Esti showder felvételen képtelen volt megfékezni a nyelvét, és többször is olyan megjegyzést tett a naptárdívára és párjára, Károlyra, hogy az kiverte a biztosítékot bugyikirálynőnél.

Kiszel Tüncikes, habos-babos, kiwizöld nagyestélyiben érkezett Fábryhoz, így megjelenése már önmagában okot adott a csipkelődésre, a showman azonban leginkább a bugyikirálynő legújabb hódolóját, Károlyt pécézte ki magának, aminek Tündike egy cseppet sem örült.

És hol csípett fel téged Károly? - kérdezte Fábry a naptárdívát, stílusa pedig ahogyan azt várni lehetett, azonnali sértődést eredményezett. Tünci kikérte magának, hogy ő bizony nem az a felcsíphető fajta, párja kőkeményen udvarolt neki, hogy meghódítsa a szívét. Fábrynak esze ágában se volt fékeznie önmagát, és tovább köszörülte nyelvét Károlyon. Kiszel Tünde pedig vérig sértődött.

- Én már sokszor voltam Sanyinál, az első alkalommal nagyon izgultam, mivel ismerjük a stílusát, de szerencsére az nagyon jól sikerült. Most is azért mentem be, mert úgy gondoltam, hogy vicces lesz Sanyival csinálni egy naptárfotózást, de egyszer-kétszer igencsak elvetette a sulykot - háborgott Tünci, aki úgy érzi, jogosan rohant ki Fábry ellen a forgatáson.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Naptárfotózással egybekötött sértegetés – ez volt a főműsor Fábrynál. Kiszel kiakadt.

Naptárfotózással egybekötött sértegetés – ez volt a főműsor Fábrynál. Kiszel kiakadt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: