2014-04-06 16:53:27• hírek • Kocsis Zoltán

FRISSÍTVE! Súlyos közlekedési baleset – egy rendőr életét vesztette

fotó: voceatransilvaniei.ro
fotó: voceatransilvaniei.ro

Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap kora délután Szatmárnémeti közvetlen közelében, a repülőtér környékén. A balesetben egy rendőr életét vesztette, egy 12 éves kislány pedig súlyosan megsérült.

A Kolozsvárt Szatmárnémetivel összekötő DN19 jelzésű országúton vasárnap délután 14.30 körül a 26 éves Alexandru D. elveszítette uralmát motorkerékpárja fölött, átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő Seat típusú személygépkocsival.

A motoros, akiről kiderült, hogy rendőr és az erdődi rendőrség kötelékéhez tartozott, a helyszínen életét vesztette. A Seatot vezető nő kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, az autóban utazó 12 éves kislányt viszont súlyos állapotban szállították a Szatmár Megyei Kórházba.

A helyszínelés miatt a közúti forgalom jó fél óráig akadozott, ezért több kilométeres sor gyűlt fel a rendkívül forgalmas útszakaszon. A rendőrök végül Szatmárhegyen keresztül terelték el a forgalmat.


FRISSÍTVE

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint Demian Alexandru balesetét a fiatal rendőr elővigyázatlansága okozta. Honda típusú motorkerékpárját, amellyel a balesetet okozta, nemrégiben vásárolta. Demian a szabadidejét töltötte, tehát nem munka közben, bevetésen vesztette életét.

A rendőrség megerősítette, a Seatot vezető 39 éves O. Nicoleta komolyabb sérülések nélkül megúszta az esetet, míg az előzetes hírek ellenére az autóban ülő kislány is csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Demian Alexandru a kolozsvári rendőrakadémián végzett és 2012 óta szolgált Erdődön. Nem volt nős.

Közleményében a Szatmár Megyei Rendőrség sajnálatát fejezi ki a tragikus eset miatt, őszinte részvétéről biztosítja a gyászoló családot és mihamarabbi gyógyulást kíván a kislánynak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: