2019-04-03 12:31:30• hírek • Közlemény

FELHÍVÁS! Ünnepeljük idén is együtt a magyar költészetet!

Csatlakozz egy nap erejéig a Harag György Társulat tagjaihoz!

Mondd el vagy olvasd fel kedvenc versedet, verseidet, vagy azt, ami most éppen foglalkoztat! Remek alkalom arra is, hogy saját versedet, slammedet megmutasd másoknak! Amennyiben nem szívesen állsz ki emberek elé, akkor csak gyere el, és hallgasd a többieket! Szeretettel várunk!   

 

Az Ady-emlékév alkalmából ezúttal a költőfejedelem kedvenc ízeit kóstolhatjuk meg közösen az egész napos rendezvény szüneteiben. Az egészen fiatal korosztály tagjai segíthetnek  ameghívott képzőművészeinknek egy Ady-vers témájára készülő installáció megalkotásában. 

 

Idén is várjuk a 4 FŐS CSAPATOK JELENTKEZÉSÉT – alsó korhatár 14 év – a 18:00 órakor kezdődő „lírai hangvételű” interaktív kvízjátékunkra. Figyelem! A hangsúly a játékon van, előzetes felkészülés nem szükséges! :)

 

Beszélgessünk, hallgassunk zenét és legyünk együtt!

 

Versmondásra, versolvasásra előzetesen lehet jelentkezni bárkinek, bármely korosztályból. Egy vagy több szabadon választott, magyar verssel jelentkezz április 9-ig a szeretemaverset@gmail.com e-mail címen és a 0261712362 telefonszámon.

 

A kvízjátékban résztvevő csapatok jelentkezését szintén a fenti e-mail címre várjuk. Ebben az esetben kérjük, írják a tárgy rovatba a „kvízjáték” szót.

 

Időpont: 2019. április 12., 15:00-22:00, utána zárókoncert: Bobfolk feat. Mr. F. (Akusztik)
FIGYELEM! ÚJ HELYSZÍN: Poesis étterem (Poesis Hotel & Restaurant, Szatmárnémeti, Mircea cel Bătrân utca 9-11.)

 

További információk és részletes program hamarosan a www.harag.eu internetes oldalon, és a Harag György Társulat Facebook-oldalán.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: