2015-06-19 15:08:11• hírek • Szatmár.ro

Ezúttal egy hölgy nyert ingyen utazást az Edmeeával

Két hete indítottuk az Edmeea Trans-szal közös nyereményjátékunkat, melynek lényege, hogy egy egyszerűn kérdésre helyen válaszoló olvasóink közül hetente kisorsolunk egy-egy nyertest. Ő tetszés szerint utazhat el az Edmeeával Budapestre vagy Debrecenbe. A második nyertesünk ezúttal egy hölgy.

Az Edmeea Transot vélhetően már nem kell bemutatni a szatmári utazóknak, hisz évek óta megbízható partnere azoknak, akik Szatmárnémetiből a magyar fővárosba kívánnak eljutni. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy az Edmeea Trans áprilistól immár nem csak Budapestre, de Debrecenbe is indít járatokat, így a Hajdúság fővárosába, szatmári fiatalok egyetemi tanulmányainak célpontjába is eljuttat - a tőle megszokott kifogástalan minőségben.

Járataik Szatmárnémetiből, a vasúti állomás elől naponta indulnak 8.00. 12.00 és 22.30-kor. A budapesti Népligetből 8.30, 16.00 és 18.45 órakor, Debrecenből a repülőtérről 12.00, a Füredy úti OMV-benzinkúttól 12.15-kor indulnak a buszok.

Az Edmeea Trans rendelkezik a Szatmárnémetiből induló budapesti járatok közül a legmodernebb buszokkal, a 9-20 személyes járművekben tehát garantált a kényelem. Az autókat nagy tapasztalattal rendelkező sofőrök vezetik: az Edmeeánál több mint egy évtizede ugyanazok az autóvezetők róják az utakat, így megbízhatóságuk és vezetési tapasztalatuk sem megkérdőjelezhető. Azok pedig, akik Budapestre vagy Debrecenbe szeretnének utazni, vagy éppen hazatérnének onnan, akár interneten keresztül is foglalhatnak jegyet az Edmeea Trans weboldalán.

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy mely időpontokban indulnak az Edmeea buszai Szatmárnémetiből. A számtalan helyesen válaszoló közül ezúttal Erdei Brigittának volt szerencséje: ő utazhat egyszer az Edmeeával oda-vissza Budapestre vagy Debrecenbe.

A nyertesnek gratulálunk, a többieket pedig arra biztatjuk, játszanak velünk jövő héten is. Lehet akkor már rájuk mosolyog Fortuna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: