2017-10-10 09:05:37• hírek • Bede Emőke

Ezúttal Kelet-Magyarországot fedezik fel a Természetjárók

Móricz Zsigmond emlékház
Móricz Zsigmond emlékház

A Szatmárnémeti Természetjárók Kelet-Magyarország tájait járják be október 22-én.

Az október 22-i kiránduláson a csoport tagjai megtekintik a nagygéci Megmaradás templomát, valamint a helyi 4D mozit. Ezt követően Túristvándiban kóstolják meg a frissen sült kenyérlángost, majd meglátogatják a tivadari Bukógátat. A kirándulók innen Tiszacsécse felé veszik útjukat, ahol a Móricz Zsigmond emlékházat tekintik meg. Tiszacsécse után Tiszabecs és Magosliget nevezetességeit fedezik fel. A kirándulás utolsó állomása Garbolc, innen a részvevők a Túr partján sétálnak majd el a Hármas Határkőhöz.

A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a helyek száma korlátozott, az autóbuszos utazás ára 35 lej/fő. A befizetésre 19-én, csütörtökön kerül sor az újközponti gödörnél, 17 és 18 óra között. Az indulás reggelén a csoport a Károlyi úti Lebada üzlet előtti parkolóban találkozik majd, az autóbusz innen indul 8 órakor. A hazaérkezés becsült ideje 19 óra. A szervezők továbbá azt javasolják, hogy az időjárás kiszámíthatatlansága miatt a kirándulók vigyenek magukkal esőköpenyt is. Rossz idő esetén a kirándulás elmarad.

További információkkal Vadady Filep Gyula szolgál a 0758435763-as telefonszámon. Szintén ezen a telefonszámon lehet jelezni a részvételi szándékot is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: