2009-10-14 16:31:48• hírek • Szatmár.ro

Ezüstöt nyert a tőröző csapat

A Szatmárnémetiben megrendezett U20-as tőröző országos bajnokságon a Sportklub újabb érmet szerzett, Teofil Moisuc egyéni bronza után csapatban ezúttal ezüst lett a szatmáriak jutalma.

A Moisuc, Muresán István, Ardelean Alexandru, Flucus Sebastian összetételű csapat csak a döntőben talált legyőzőre, ám ott nagy arányú vereséget szenvedett a CSU Poli Temesvár ellen. Pedig az első két pár után még a szatmáriak vezettek 10-9 arányban. Ezt követően azonban a bánságiak fordítottak, majd folyamatosan növelték előnyüket, olyannyira, hogy csak a két csapat közötti pontkülönbség volt kérdéses. Végül 45-28 arányban nyertek a temesváriak.

A harmadik helyet a Steaua szerezte meg, miután a 45-36-ra fölülmúlta a Ramnicu Valveai Chimiát. A szatmári Sportklub második számú csapata (Târgovăţu Alexandru, File Szabolcs, Szemák Tamás és Cătălin Dan összetételben) a hetedik helyen végzett, miután 45-33 arányban legyőzte a Steaua második csapatát.

A viadal csütörtökön a lányok egyéni versenyével folytatódik, ahol nem kevesebb, mint 12 induló képviseli Szatmárnémetit, köztük a párbajtőröző Amalia Tataran. A pénteki csapatversenyen, a fiúkhoz hasonlóan, két csapatot indít a Sportklub. Az elsőben Décsei Patrícia, Silaghi Nona, Bianca Cuteanu, Petrişor Evelin kap helyet, míg a másodikban Magyar Petra, Bujer Regina, Varga Anett, Tóth Zselyke szerepel majd. Rajtuk kívül Löchli Evelin, Löchli Helén, Munteanu Mirela vesz részt az egyéni versenyen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: