2009-02-24 17:39:35• hírek • Szatmár.ro

Ezüstérmes a Kölcsey lánycsapata

Hat középiskola csapatainak részvételével rendezték meg az országos iskolás bajnokság megyei szakaszát, melyen a Kölcsey Ferenc együttese a második helyen végzett a győztes Mihai Eminescu mögött.

A.Kölcsey csapatát felkészítő Kristóf Mihály tanáredző elmondta, hogy a lányok várakozáson felül szerepeltek, ugyanis eredeteileg csak a 3. hely megszerzését tűzték ki célul. „A tavalyi bronzérmes csapatból csak három lány maradt, mivel a többiek közben végeztek. Az idén sikerült egy új csapatot létrehozni, és izgalmas mérkőzések után megszereztük az ezüstérmet, aminek a lányok nagyon örültek" - mondta az edző. Kristóf Mihály megjegyezte, saját terem hiányában a csapat hol a szabadban, hol pedig a Faipari vagy a Ion Creangă termében edzett.

Eredmények, A csoport: Avasfelsőfalui I. G. Andron-Faipari Líceum 2-1, Mihai Eminescu-Faipari Líceum 2-0, Mihai Eminescu-I.G. Andron 2-0. A csoport végeredménye: 1. Mihai Eminescu 4 pont, 2. I.G. Andron 2, 3. Faipari Líceum 0.

B csoport: Kölcsey Ferenc-Johann Ettinger 2-0, Kölcsey Ferenc-Doamna Stanca 2-1, Doamna Stanca-Johann Ettinger 2-0. A csoport végeredménye: 1. Kölcsey Ferenc 4 pont, 2. Doamna Stanca 2, Johann Ettinger 0. A 3. helyért: Doamna Stanca-I.G. Andron 2-0. Döntő: Mihai Eminescu-Kölcsey Ferenc 2-0.

A Kölcsey csapata: Pristopan Veronika, Pleiner Erika, Debreceni Emese, Aciu Renáta, Dana Erika, Sándor Dorottya, Nagy Imola, Paul Carina.

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium röplabdázói, Kristóf Mihály edzővel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: