2008-05-26 10:52:13• hírek • Czinzel László

Jól teljesítettek a szatmári párbajtőrözők

viA férfi egyéni és csapabajnokság első fordulója jól sikerült a szatmári sportolóknak.

A tenger partján, Konstancán véget ért az országos felnőtt férfi párbajtőr egyéni és csapatbajnokság első fordulója, mely igen jól sikerült a Szatmárnémeti Sportklub versenyzői számára.

Miután az egyéni viadalon Adrian Pop, Tardi Ottó, Adrian Szilágyi és Tardi Zsolt is bejutott a legjobb tizenhat közé – ami a második fordulóba való továbbjutást jelenti – a Sportklub két együttese is kitett magáért.  Az Adrian Pop, Tardi Ottó, Adrian Szilágyi, Ciprian Lăpuşte, Vlad Mitraşca összetételű első gárda hét meccséből hatot megnyert, és csupán a Nagyváradi Crisultól kapott ki 45-44-re, így a második helyen zárta az első fordulót.

 

A Nagy Lehel, Tardi Zsolt, Tardi Zoltán, Tudor Tulbure által alkotott második csapat négy győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen végzett a Crişul, a Sportklub I és a Marosvásárhelyi CSU mögött. „Az őszi második forduló után kicsit csalódás lenne, ha nem szereznénk két érmet” – kommentálta a teljesítményt Csiszár Ferenc edző. A csapatküzdelmek után  a Paul Călin emlékversenyt rendezték meg, amelyet Tardi Ottó nyert meg, míg Tardi Zsolt a hatodik helyen végzett. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: