2011-01-03 17:54:43• hírek • Szatmar.ro

Kezdődik a felkészülés a VSK számára

Véget ért a téli szünet a Szatmárnémeti VSK csapatai számára, a férfi kézilabda együttes tagjai már az első edzést is megtartották a Sportlíceum Ady Endre utca termének felújított burkolatán.

Az eredeti tervek szerint a gárda napokon belül elutazott volna edzőtáborba, ám ez végül néhány napot csúszik. Erre azért volt szükség, mert így az ukrán Vizsbovszkij és szerb Szavics is a szeretteikkel ünnepelhetik az ortodox karácsonyt.

A csapat az első 11 fordulóban öt-öt győzelem és vereség mellett egy döntetlent értek el, az így megszerzett 11 ponttal pedig a bajnoki tabella nyolcadik helyét foglalják el. A vezetőség célja ugyanakkor az, hogy a gárda az első hatban végezzen, ezért nem kizárt, hogy egy játékossal megerősítik a keretet. „Szeretnénk elcsípni a bajnokságban a hatodik helyet, és lehetséges, hogy ezért erősíteni is fogunk egy élvonalbeli kézilabdázóval is", nyilatkozta sejtelmesen Fógel László elnök.

Ha az igazolás végére még nem is került pont, a programra nagyjából igen. Az együttes január második felében két magyarországi tornán is részt vesz, előbb Egerben majd Miskolcon. Február 12.-én aztán kezdődik a bajnoki küzdelem, egy pokoli nehéz meccsel: a VSK a listavezető Székelyudvarhely otthonába látogat.

A fiúknál is sürgetőbb dolguk van a lányoknak, hisz a kosárlabda-bajnokság rájátszása már január 15.-én kezdődik (a VSK Alexandriára látogat), így az együttes kerete hétfőn találkozott egymással. Hogy ez a keret mennyire tekinthető véglegesnek, az egyelőre kérdés, ami biztos, az az, hogy a szerdán egy sajtótájékoztató keretein belül a vezetőség bemutat néhány új játékost.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: