2010-11-16 09:51:25• hírek • Póti Orsolya

Ezt nem hagyhatod ki!

Nevetéstől lesz hangos a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, ahol a szatmári stand up comedys srácok és meghívottjaik szórakoztatják majd a közönséget.

Akik egy kis szórakozásra vágynak, nem hagyhatják ki idén sem a Sztend Áp Lájt évzáró humorestjét, melyre december 3-án, péntek este 20 órától kerül sor a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban.

Délczeg Csongor, Mihály Gergő, Sepa Mihály Sándor és Székely Zsolt, a már jól ismert szatmári stand up comedys srácok új poénokkal és meglepetéssekkel várnak minden kikapcsolódni vágyót. Az új poénok mellett, a „best of" sztorik sem maradhatnak ki a műsorból, úgyhogy minden feltétel adott lesz arra, hogy a közönség egy jót nevethessen. 

A sokak által kedvelt poéngyárosok most magyarországi, illetve székelyföldi vendégekkel emelik az évzáró est színvonalát; Csorba István alias "Sunny" és Zsók Levente, Dumaszínházas és Comedy Centralos humorista teszi majd próbára a közönség rekeszizmait.

„A nevem Csorba István, de mindenki Sunny-nak hív. Ez egy angol szó, kéretik nem fonetikusan ejteni. 1979 nyarán láttam meg a debreceni Klinika neoncsőrendszerét. A napvilágot csak pár nappal később, mikor hazavittek. Bár nem biztos, hogy sütött a nap... nem emlékszem." - mondja el a debreceni humorista, aki már fellépett a Mikroszkóp színpadán a Szóljál be! című műsorban. Egyetlen célja a stand up szakmában: a csúcsra törni.



Zsók Levente


Zsók Levente, a Dumaszínházas és Comedy Centralos humorista Csíkdánfalván született. Véletlenül lett humorista, ugyanis a 2004-es Médiabefutó erdélyi tehetségkutatóra szavalóként jelentkezett, de a végén stand uposként állt dobogóra. 2007-ben az erdélyi magyar Humorfesztiválon második helyezést ért el. 16 évesen már haknizni járt, de még akkor sem mondták a szülei, hogy:"...addig nem mész fellépni, míg a leckéd nincs kész". Volt már rádiós, hangosító és színpadépítő is, épp ezért hamar kiszúrja egy fellépés alatt, ha valamely technikai eszköz nem megfelelő, például a színpad 45 fokban lejt, vagy ha a mikrofon épp nincs bekapcsolva. Saját életéből merít, mint minden standupos - csajozás, bulik, stb.

Egy belépőjegy a Sztend Áp Lájt évzáró humorestjére 10 lejbe kerül; a jegy árában benne van egy üdítőital vagy egy sör. Jegyek elővételben kaphatók a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ titkárságán.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: