2020-01-29 08:21:42• hírek • Blikk.hu

Ezt gondolja Schobert Norbi arról, hogy nemzetközi visszhangja lett nagy port kavart mondanivalójának

Nemzetközi visszhangja lett Schobert Norbi botrányának! Az életmód-tanácsadó megosztó kijelentése, miszerint azért megy tönkre a házasságok többsége, mert a nők nem tudnak lefogyni évekkel a szülés után sem, hatalmas port kavart hazánkban. 

A sztárok sorban adtak hangot felháborodásuknak a közösségi oldalaikon, s szinte a fél ország követelte Norbitól, hogy kövesse meg az anyákat. A fitneszguru a stílusa miatt bocsánatot is kért, ám továbbra is úgy véli, mondandója megállja a helyét.
 

A lavina azonban megállíthatatlan: egy héttel a bomba robbanása után Norbi és mondandója külföldi lapokban is feltűnt, a Mirror és a Sun című brit lapok is nagy terjedelemben számoltak be a „Top Hungarian fitness guru” kirohanásáról. Mint írják, „azokat a nőket hibáztatja egy fitneszguru a válásokért, akik nem fogynak le szülés után”. Norbi a Blikknek bevallotta, nem gondolta volna, hogy ilyen messzire elhallatszik, amit mondani akart.
 

– Soha az életben nem gondoltam volna, hogy ilyen lapokig eljut, amit mondtam. Az igazságot fogalmaztam meg, és ez ezért ennyire felháborító! Ha az ember hazugságot fogalmaz meg, nincs belőle ügy. Ez a téma egy hete pörög és a visszhangja egyre erősebb! Átléptük azt a küszöböt, amitől ez hírré válik külföldön is, hála Istennek! – mondta Schobert Norbi, aki örömmel vette, hogy írtak róla a brit lapok. – Ez már nemzetközi ügy, és ez örömmel tölt el. Tudom, hogy jót akarok, illetve, hogy jót teszek. Ebből akár forradalom is lehet, eljött az ideje, hogy az emberek odafigyeljenek magukra!
 

Schobert Norbi kiemelte, tömegével kapja a leveleket olyanoktól, akik igazat adnak neki, és szeretnék elmesélni a saját történetüket.
 

– E-mailen és telefonon keresztül is megkeresnek, én pedig ehhez terepet adok nekik – fogalmazott az üzletember, aki ezen a héten újabb élő videókkal jelentkezik majd a Facebook-oldalán, ám nem egyedül: olyan vendégekkel, akik maguk mesélik el, hogy az elhízásuk miatt hagyta el őket a párjuk. – Én az egészségért és a házasságok megmentéséért dolgozom. Belegázolok a tűzbe!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: