2018-07-14 23:34:58• hírek • Blikk.hu

Ezt biztosan nem tudta Nagy Feróról

A Beatrice frontembere a kertje végében alakította ki birodalmát, ahol két nagy szenvedélyének hódolhat. A kisház egyik fele egy nyári konyha, a másik pedig egy barkácskuckó.

"Ebből a tál paradicsomból és paprikából természetesen lecsó lesz, de nem ma, ma ugyanis rakott krumplit csinálok" - árulta el Feró a Blikknek.


"Imádok főzni, itt alkotom a finom falatokat, és persze a hűtőben eldugva van egy kis körtepálinka is, nehogy megülje a gyomrunkat az étel – nevetett a rocker. A nedű természetesen saját termésből készül.


"Van egy nagy körtefánk, amely minden második évben sok gyümölcsöt ad, a tavalyi termésből 55 liter pálinkánk lett" – büszkélkedett Feró, aki valamire még büszkébb. Arra, hogy ő készíti az összes fellépőruháját.


"A hetvenes évek óta én szegecselem az összes ruhámat, amely abban az időben nehéz meló volt. Egy komolyabban kidíszített dzseki vagy mellény elkészítése most is beletelik hét-nyolc órába, de szerencsére már megvannak ehhez a megfelelő eszközeim, például ez a szegecselőgép" – mutatta büszkén az énekes, akinek tucatnyi doboz van tele a különböző halálfej- és egyéb rockermotívumú szegecsekkel, szögekkel és egyéb díszítőelemekkel.


Ám Feró akkor sem hívja a szakembereket, ha valamit meg kell szerelnie a házban, ilyenkor előhívja a magában rejlő ezermestert, akár izzót is átalakít, ha kell.


"Ha valamit nem lehet kapni, én megcsinálom. Imádok itt tevékenykedni, és mivel ebben a helyiségben van a konyha is, ha megéhezem, csak pár lépést kell tennem" – mondta. "Igaz, mostanában nem sok időm van itt molyolni, mert szerencsére rengeteg bulink van, előfordul, hogy hetente hat. De most nem panaszkodom, hanem dicsekszem."


Nagy Feró elmúlt 72 éves, de a sport mai napig az élete része. Minden reggel tornával kezdi a napot, mert mint mondja, a csontokat és az ízületeket is fel kell ébreszteni, nem csak az agyat. Heti kétszer pedig fozicni jár. Nem csoda, hogy máig végigtombolja a Beatrice-koncerteket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: