2017-05-04 13:17:25• hírek • Szatmar.ro

Ezért olyan veszélyes nyáron téli abroncsokat használni!

„Ugyan mit számít az, ha nyáron téli gumival közlekedek?", gondolhatják azok, akik különböző megfontolásból a télen használt abroncsokat hagyják gépkocsijaikon nyárra is. A kérdést egy szakembernek szögeztük, tekintve például, hogy Magyarországon még mindig minden tizedik autós téli gumival közlekedik a nyári szezonban is .

„Gyakorlatilag saját testi épségével játszik az, aki nyáron téli gumit használ!", jelentette ki Csáki Csongor. „Tudni kell, hogy a nyári gumik sokkal keményebbek, a téli gumik pedig sokkal puhábbak, hogy bírják a telet és akkor is megfelelő tapadást biztosítsanak. Nyáron viszont ez a puha gumi tovább puhul, szinte megolvad a forró aszfalton. Ettől fékezéskor vagy kanyarodáskor extrém módon deformálódhat, defektet is kaphat, de mindenképpen elveszíti hatékony tapadását, amitől növekszik a féktávolság, és csökken a manőverezés biztonsága is. Növelve a baleset kockázatát", magyarázta az Amaia Speed&Go gumiszerviz vezetője.

Sok esetben anyagi okok állnak a kockázatos döntés mögött, egy szett abroncs ugyanis alaposan megterhelheti a család költségvetését. Az így gondolkodók számára lehet ideális megoldás az Amaia Speed&Go gumiszerviz, amely minőségi, prémium kategóriájú, Ausztriából származó használt gumikat is forgalmaz. A mondatban fontos az is kötőszó, mivel a Bujorului utca 74. szám alatti telephelyen új gumik közül is választhatunk minden típusú személygépkocsira, furgonra vagy kisteherautóra.

Mindezt ráadásul verhetetlen áron! Amely árak évek óta nem változtak!

Akár használt, akár új gumit vásárolsz, azokat ingyen szerelik fel autódra.

Az Amaia Speed&Go rendelkezik gumiabroncshotellel is. Egy darab gumiabroncs tárolása egy lejbe kerül havonta, felnivel pedig két lejbe. Fontos megjegyezni azt is, hogy a szervizben használt valamennyi felszerelés, gép megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek.

A Bujorului utca 74. szám alatt nem csak a gumik ára verhetetlen, de a mosásé is. Ráadásul külső-belső mosás esetén a külső gyantázás a cég ajándéka.

Miközben új gumik kerülnek az autóra, vagy éppen tisztul a járgány, elfogyaszthatunk egy forró kávét, esetleg egy hideg vizet vagy egy frissítő üdítőt is a kávézóban. Ahol ingyenes a wifi!

Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt hétköznap 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-17.00 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: