2019-01-15 10:02:20• hírek • Bede Emőke

Ezért nem ajánlatos más kapubejárója elé parkolni

Szatmárnémetiben is komoly konfliktusforrás a kapubejárók elé történő illetéktelen beállás, viszont odáig sosem fajultak az ebből adódó veszekedések, hogy a felek vérre menő dulakodásba keveredjenek.

A szomszédos Bihar megyében, Érolasziban azonban nem csak verekedés lett az összeszólalkozásból, hanem emberölés is, egy 19 éves fiatalember ugyanis megölte a háza előtti hídra beparkoló sofőrt. Az observator.tv információi szerint a vita azt követően robbant ki, hogy a fiú szeretett volna autóval elmenni otthonról, viszont nem tudott kihajtani az udvarról, mivel szomszédja, egy 43 éves nő autójával elállta az utat.
 

Ezen felháborodva a fiatalember átkopogott a szomszédokhoz, kérve, hogy álljanak el a kapu elől, a nő pedig meg is tette ezt. Idő közben azonban heves vita alakult ki a családok között, melynek során a tettes többször is az asszonyba vágta kését. A családanya életét sajnos már a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni, férje és 16 éves gyermeke szerencsére megúszta kisebb sérülésekkel. Mint utóbb kiderült, tettének elkövetése pillanatában a fiú ittas volt, azaz ittasan szállt volna volán mögé is.
 

A rendőrség V. Mirceát előállította, a keddi nap során pedig a bíróság elé kell járulnia, hogy eldőljön, előzetes letartózatásba helyezik-e vagy sem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: