2009-09-06 09:36:32• hírek • Impulzus.ro

Román döntetlen, magyar vereség

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Svédországtól világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban. A román válogatottnak sikerült kihúznia egy döntetlent az egykori világbajnok, Franciaország ellen.

A telt ház, 42 ezer néző előtt rendezett találkozón Olof Mellberg szerzett vezetést a 9. percben, Huszti Szabolcs a második félidőben 11-esből egyenlített.
A svédek a győzelemmel egy pontra felzárkóztak a csoportban továbbra is második magyarok (13 pont) mögé. Az élen változatlanul a portugálok ellen 1-1-es döntetlent elért dánok állnak 17 ponttal. Erwin Koeman szövetségi kapitány csapata szerdán Portugáliát (10 pont) fogadja.

A Román válogatott számára nagyon értékes döntetlent játszott Franciaországban, igaz, gólt nem sikerült rúgniuk, de az ellenfél elintézte ezt is. A francia válogatott végig fölényben játszott, de a románoknak sikerült sorra elhárítaniuk a támadásokat a 48. percig, amikor egy szögletrúgást követően Henry-hez került a labda, aki nem teketóriázott és megszerezte a vezetést a csapatának. A franciák nem sokáig örülhettek a vezetésnek, hiszen az 55. percben Escude öngólja révén döntetlen lett az eredmény.

A meccset követően a franciák nagy bánattal vonultak az öltözőbe, hiszen egy kötelező győzelmet puskáztak el, a románok pedig örültek, bár ők is elismerték: az ellenfél sokkal jobb volt.

Nézze meg a Magyar - Svéd meccs összefoglalóját:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: