2012-04-12 07:29:17• hírek • Blikk.hu

Ezért dobta ki Veronika VV Cristofelt!

Véget ért a VV5 szerelmespárjának szappanoperája. Veronika és Cristofel örökre búcsút intett egymásnak, a villa excsődöre már el is költözött a lány lakásából. Noha már párszor szakítottak, mindig visszatértek egymáshoz, mostanáig.

Veronika édesanyja megelégelte Cristofel viselkedését, és míg korábban nem szólt bele lánya életébe, most már hangot adott véleményének. A volt villalakó édesanyja úgy véli, Cristofel méltatlanul viselkedett lányával, nem ilyen férfit képzelne el mellé. Veronika még mindig szenved a szerelmi bánattól, de belátta ő is, a fiúval egyáltalán nem illenek egymáshoz, ráadásul amiket művelt vele, azt már ő sem tudta elnézni és megbocsátani, így döntésre jutottak.

- Nagyon nehezen beszélek erről az egészről - kezdte a Blikknek Veronika. - Cristofel már el is költözött tőlem. Eddig minden szakításkor tudtam, hogy egyszer majd úgyis kibékülünk, most már biztos vagyok benne, hogy ez nem fog bekövetkezni. Szerencsére most ő is megérti ezt az egészet, és szerintem eljutott odáig, hogy végre belássa, nincs értelme annak, ami köztünk van. Soha nem fájt még ennyire semmi, rosszulesik, hogy hallom innen-onnan, hogy már csajozik, és állítólag alakulóban van már egy kapcsolata, de tudom, mindkettőnknek jobb lesz ez így - mondta gyötörten Veronika, aki egyetért édesanyjával abban, hogy nem illenek egymáshoz.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: