2017-04-05 07:16:10• hírek • Blikk.hu

Ezért akar politikai pályára lépni Havas Henrik

Visszatérne a politika színterére Havas Henrik! A 67 éves tévés elindul a május 14-i időközi választáson Kis­orosziban.

A tanár úr közel három évtizede a község lakója, így itt volt az ideje, hogy tevékenyen részese legyen a közösségi életnek.

– Ősszel, miután feloszlatta magát az önkormányzat, próbáltak rábeszélni, hogy a polgármesteri címért induljak, de azt nem vállaltam el. Őszinte leszek, engem riaszt a felelősség, ami ezzel jár. Nincs is időm erre, rengeteget dolgozom, és igazából nem is értek hozzá – ismerte el Havas. – Huszonnyolc éve élek Kisorosziban, és bár nagyon szeretem, mert csodás hely, látom, hogy hatalmas a széthúzás. Azzal, hogy képviselő leszek, talán tudok közvetíteni a szembenálló felek között. Amúgy is az ő kapacitálásukra adtam be a derekam.

Havas Szegeden szerzett jogi diplomát levelező szakon, talán pont képzettsége miatt találhatták alkalmasnak a feladat betöltésére. Bár saját bevallása szerint a kilencvenes évek közepén, egyetemi oktatóként adott legutóbb szakértői véleményt néhány alkalommal személyiségi jogi, rágalmazási vagy becsületsértési ügyekben, a tudása nem veszett el.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: