2019-04-04 06:58:48• hírek • Közlemény

Ezer Kötés Köt Egybe: Petar Ilijin mester fakötésekkel foglalkozó alkotótábora Borókáéknál

A fakötés mestere megosztja tudományát másokkal is: Petar Ilijin Szatmárnémetibe látogat. Több évtizede remekel ács és tetőfedő szakmában. Képzéseire, tréningjeire százal látogatnak el évente.

Petar Ilijin mester több mint ezer rögzítési módot és tehnikát ismer, amelyeket nem csak az ácsok és az asztalosok, de azok a mesterek is szívesen használnak, akik fa szerkezetet épitenének, vagy esetleg tetőt javítanak.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara eképp ír a mesterről: "Hagyományos fakötésekkel készült ácsszerkezeteket, műemlék vagy műemlék jellegű fa szerkezeteket készít, restaurál. Fa szerkezetű kapuk, kerítések, kerti és beltéri bútorok készítésével, valamint tetőtéri ablak beépítéssel is foglalkozik. 20 éve gyakorlati képzési tevékenységet végez ács, tetőfedő szakmában, a szakmai vizsgáztatásban és a mesterképzésben is szerepet vállal."

 

Díjak, elismerések: 2000. Év tetője nívódíj pályázaton különdíj; 2015. Pécsváradi vár felújításában elért eredményekért elismerő oklevél

 

A képzés helyszíne: Szatmárnémeti, Borókagyökér Egyesűlet
Időpont: 2019.07.07-2019.07.13.
Korosztály: felnőtt képzés
Képzés nyelve: magyar
Szálláslehetőség: saját sátor
Előzetes bejelentkezés kötelező. Jelentkezni a következő számon lehet: 0040729677930
A tábor költségeihez anyagi hozzájárulás szükséges.

 

További információért keressék fel a Borókagyökér Egyesületet vagy kattintsanak a következő hivatkozásra: Ezer Kötés Köt Egybe - Hagyományos fakötések alkotótábora Facebook esemény

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: