2019-08-23 09:12:21• hírek • Nagy Tímea

Ezekkel a programokkal vár pénteken a 18. PMN

Ki korán kel, kiváló programokat lel a PMN aznapi műsorkínálatában!

Kora délután Romász János, a Fradi és a labdarúgás szatmári nagymesterének emléke előtt tisztelegnek a Szatmárnémeti RMDSZ, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Sajtó FC csapatai az emléktorna alkalmából a Both Katalin Sportteremben.

 

Ezt követően a Kossuth-kertben folytatódnak a programok. 14:00 órakor nyitják meg a Partiumi Mesterségek Utcáját a hagyományőrző mesterségek kiállításával és vásárával, s ugyan ekkor veszi kezdetét a 10-14 évesek sakkversenye is a lombos fák árnyékában.

 

 

Több érdekes program fut egyszerre a délután további részében, melyek vidám kikapcsolódást biztosítanak a család aprajának és nagyjának. A kisebbeknek kézműves- és sportfoglalkozások tucatja szolgáltatja az aktív időtöltést. A nagyobbak Szatmár történeti borvidékei című kultúrtörténeti kiállítását tekinthetik meg a Szatmár Megyei Múzeumban. Nem különben, tárt kapukkal és szórakoztató műsorral várja vendégeit a PMN Borudvar, ahol a helyi bor- és pálinkatermelők vásárában végigkóstolhatóak a környék nemes nedűi.

 

 

A késő délután és az este a móka és a könnyed kikapcsolódás jegyében telik. Tartsanak a Szomszédnéni Produkciós Irodával a négy órás humormaratonjukra a Borudvarban! Eközben és ezután több helyi és magyarországi zenekar csap a húrok közé. A Csík zenekar régen várt műsorát a Catena színpadán kísérhetik figyelemmel, ugyanitt később Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar csap fergeteges bulit. Az Ecomatrix helyszínen a szatmárnémeti fiatalokból álló Twisted Systems mutatja meg tehetségét, majd karaoke következik. A Borudvarban felállított Joy pódiumon a PutriPop muzsikál a nyáresti hangulatban gyöngyöző fröccsöt kedvelők számára.

 

Az afterparty a Yoda Yogaban lesz, ahol DJ Dodo pörgeti a lemezeket.

 

A részletes programajánlót megtalálják a 18. Partiumi Magyar Napok weboldalán, erre a hivatkozásra kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: