2018-10-15 13:34:31• hírek • Bede Emőke

Ezeken az útszakaszokon folynak jelenleg munkálatok

A Szatmár Megyei Tanács legutóbbi gyűlésén elfogadott határozat értelmében újabb 900 ezer lejnyi összeget fordítottak az utak karbantartására.

Ennek megfelelően a 194C jelzésű úton, a Batizt és Szatmárudvarit összekötő szakaszt fogják lekövezni, néhány nap múlva pedig a 195C jelzésű út, Kismajtény és Krasznaszentmiklós szakaszon, valamint a 109N jelzésű, Újnémet területén áthaladó úton fognak egy 6 centiméter vastagságú bitumenes réteget leönteni.
 

Az Oláhcsaholy és Magyarcsaholy közti szakaszon, a Nagymajtényt Királydaróccal összekötő szakaszon is kátyúznak, csakúgy mint a Szaniszló és Mezőpetri, a Kisgérce és Nagygérce közti szakaszokon, valamint a szamosdobi szemétlerakó felé vezető úton is.
 

Mindezekkel egy időben korszerűsítési munkálatok zajlanak a megye több pontján, és ezek között vannak olyanok is, melyeket még ebben az évben befejeznek. Ilyen a Tasnád–Királydaróc és a  Krasznaterebes–Nagymadarász szakasz. Emellett vannak más megkezdett munkák is, ahol folyik a munka, pl. a Tasnád–Szántó–Érendréd–Terem–Nagykároly útvonal, valamint a Nagykároly–Kálmánd–Börvely szakasz, mely egészen az államhatárig tart. Dolgoznak ezenfelül a Szokond–Béltekhodos–Bükkszoldobány szakaszon, valamint a Krasznamihályfalvát Királydaróccal összekötő útvonalon is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: