2018-03-29 06:55:26• hírek • Bede Emőke

Ezeken az megyei útszakaszokon kezdődik a felújítás csütörtöktől

Csütörtökön a megye több pontján elrajtolnak az útfelújítási munkálatok, erről egyeztettek szerdán a Megyei Tanácsnál.

Az ARL Cluj S. A. a DJ108M jelzésű úton kezdi majd meg a felújítást a következő útvonalon: Tasnád – Tasnádszántó – Érkőrös – Érendréd – Érdengeleg – Iriny – Portelek – Vezend – Mezőterem – Nagykároly – Kálmánd – Újkálmánd – Börvely – országhatár. Ugyanez a vállalat fogja modernizálni a Tasnád – Csög – Érszentkirály – Királydaróc – Piskáros – Krasznaterebes – Vadaspuszta – Nagymadarász útvonalat is.
 

A Drum Construct SRL a DJ195B jelzésú úton kezdi majd meg a munkát, mely Szamosdobtól indul, majd folytatódik Csengerbagos – Dacia – Nagymajtény – Kőröstelep – Királydaróc – Krasznacégény – Krasznamihályfalva – Ákos útvonalon.
 

A Tehnic Asist SRL által kivitelezett munka pedig a DJ193A jelzésű úttól indul majd, Szatmár felől Amac irányába, majd folytatódik az Oroszfalva – Résztelek – Ivácskó – Alsóhomoród – Középhomoród – Felsőhomoród - Bükkszoldobágy – Béltekhodos – Nagyszokond – Szakasz útvonalon.
 

Ezek mellett azok a felújítási munkálatok is zöld utat kaptak, melyek még garancia alatt állnak. Többségükre még 10, egyre pedig 3 év garancia van. Ebben az esetben a kivitelező a Tehnic Asist SRL lesz. A Diferit SRL is újrakezdi a munkát azokon az útvonalakon, melyeken a tél beállta miatt kellett abbahagyni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: