2018-07-17 06:48:40• hírek • Bede Emőke

Ezeken a megyei útszakaszokon zajlanak felújítási munkálatok

Hétfőtől a megye több pontján is munkába álltak a három cég útjavító munkatársai.

A kolozsvári székhelyű Diferit Kft. Szatmárhegy és Meddes között kövezési munkálatokat folytat, Szatmár és Lázári között pedig aszfaltozott réteget vonnak oda, ahol korábban zúzott kavics volt. Újmikola és Mikola között kátyúznak, Kányaházán pedig a 109L és 197-es utak kereszteződésénél karbantartó munkálatokat végeznek a cég munkatársai.
 

Ám ezzel még közel sincs vége, az időjárás függvényében ugyanis július 20-ig karbantartási munkálatok folynak a következő útszakaszokon: Gombáspuszta–Szárazberek, Ákos–Gyöngy–Magyargéres Erdőd, Nagykároly–Kaplony, Máramaros és Szatmár megye határ –Bábca–Nántű–DJ196, Pusztadaróc–Lázár –Batiz, Avasújváros–Rózsapallag–Kőszegremete, Bujánháza–Tartolc–Komorzán, DJ19–Csonkaitanya–Szatmárhegy–Meddes és Halmi–Tamásváralja–Batarcs–Ugocsakomlós–Avaspatak–Nagytarna.
 

A Botosani-ból érkező Tehnic Asist Kft. a Szatmárnémeti–Homoród–Bükkszoldobágy–Béltekhodos szakasz több pontján is dolgozik, a kolozsvári Antrepriza Lucrari si Reparatii Rt. pedig a Tasnád–Királydaróc–Madarász, illetve a Tasnád–Tasnádszántó–Mezőterem-Nagykároly–Börvely útvonalakon kezdte meg a felújítási és javítási munkálatokat.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: