2016-03-08 15:27:07• hírek • Szatmár.ro

A tévé is közvetíti az Olimpia szerdai meccsét

A DolceSport és a Digisport1 is közvetíti az Olimpia Mioveni-i meccsét.

A Szatmárnémeti Olimpia a szombati, hazai pályán elszenvedett vereséget követően szerdán a CS Mioveni otthonában lép pályára. A találkozó 21 órakor veszi kezdetét, a csapat szurkolói pedig két tévéadón is nyomon követhetik az összecsapást.

Történt ugyanis, hogy a tévék a Kolozsvári U - Ramnicu Valcea meccset akarták közvetíteni, ám mivel a kolozsváriak otthonában találkozik majd Románia és Spanyolország válogatottja, hogy pihenjen a pálya, a meccset Nemeszsukon fogják lejátszani. A sporttévéknek ezért egy másik, mesterséges megvilágításban játszható mérkőzést kellett keresniük, s mivel Mioveniben minden feltétel adott, azt a találkozót közvetíti a Digisport1 és a DolceSport is.

A Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata a bajnokság folytatását megelőzően még a felsőházi rájátszásba való bejutásról ábrándozott, ám Medgyesen és hazai pályán is vesztettek, így most már a kieső zóna elkerülése a cél.

A szerdai összecsapást követően az Olimpia szombaton ismét a hazai közönség előtt lép majd pályára. Március 12-én 11 órától a Pankotai Sólymokat fogadják a sárga-kékek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: