2018-05-23 12:33:40• hírek • Oszkó Viktória

Ezek teljesen megőrültek! – Elbolondballagtak a kölcseysek

A kölcseys végzősök számára a 12. osztályos időszak egyik fénypontja a bolondballagás. Nem csoda, hiszen ilyenkor a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy együtt szórakozzanak egy hatalmasat, mielőtt végleg szétválnak az útjaik.

Az érettségi vizsgák előtt még egyszer, utoljára igazán szabadnak és gyereknek érezhetik magukat, elbúcsúzhatnak a régi ismerősöktől és persze elfelejthetik pár órára, mi is vár rájuk.


Pataki Enikő, az iskola igazgatója elmondta, azért is fontos teret adni a diákoknak ilyenkor, mert az iskolai élet nem csak a tanulásról és a szigorú szabályokról szól. Ugyanúgy hozzátartozik a felhőtlen szórakozás, a baráti kapcsolatok ápolása és a közös emlékek megszerzése is.


Az idei bolondballagást május 23-án, szerdán tartották, közvetlenül azután, hogy felavatták az iskola folyosóján a végzősök tablóját. A tablóavatás szintén hagyománynak számít már az iskola történetében, a diákok legalább akkora lelkesedéssel várják, hogy lehulljon a lepel az elkészült fotókról, mint amennyire a bolondballagást, vagy a hivatalos ballagást várják.



A bolondballagás idén is felhőtlen hangulatban telt. Mind a hat osztály kitett magáért, az osztályfőnökök semmilyen őrült elképzelésnek sem szabtak határt, ez képgalériánkon vissza is követhető.


Az A osztály úgy döntött, balerina infós csapatként vonul be a Kölcsey történetébe, a B-sek rabláncaikat letépve szabadították fel magukat az iskola kötelékei alól, a C-sek pedig az erdő lakóiként vonultak végig az iskola udvarán, nem kevés mókás pillanatot okozva ezzel az összegyűlt alsóbb osztályos diákoknak.


A D osztály sem maradt el kreativitásban, a foci vb csapataként léptek közönség elé. Az E-sek, mint a szatmári különleges osztag utasítottak mindenkit rendre, az F osztály pedig angyalokat és ördögöket varázsolt elő a semmiből.


Különlegessége volt még az egyébként is szórakoztató eseménynek, hogy a diákoknak saját himnuszt kellett írniuk valamelyik ismert dal zenei alapjára, azt énekelve kellett felvonulniuk, hogy egész Szatmár hallhassa: itt, ma bizony valami elkezdődött és egyben véget is ért.


 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: