2019-11-20 11:36:56• hírek • Fizetett tartalom: Partidul National Liberal cod AEP 31190005

Ezek a pártok már biztosan Klaus Iohannis államfőjelöltet támogatják

November 24-én ismét szavazásra várják Románia állampolgárait. Az alábbiakban a PMP, az USR-PLUS, illetve az FDG üzenetét tolmácsoljuk a szavazók számára.

„Mivel közeledik az államelnök-választás második fordulója, arra kérem a Népi Mozgalom Párt (PMP) tagjait és szimpatizánsait, hogy szavazatukkal támogassák Klaus Werner Iohannis államfőjelöltet, akinek mielőbb le kell törölnie Viorica Dancilát a politikai palettáról. Egyetlen pillanatra sem tudunk támogatni egy olyan embert, mint Dancila. Egyetlen pillanatra sem tudunk jobboldali pártként egy baloldali jelöltet támogatni. Több ponton is egyetértünk a Nemzeti Liberális Párttal, együtt vagyunk az Európai Néppártban is. Épp ezért arra biztatunk minden PMP-tagot és szimpatizánst, hogy november 24-én szavazzanak Klasu Werner Iohannisra” - üzeni Eugen Tomac, a Népi Mozgalom Párt elnöke


„A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) és az Igazság, Egység és Szolidaritás Pártja (PLUS) szatmári szövetségei köszönik minden szatmárinak, akik az USR-PLUS jelöltjére, Dan Barnára szavaztak. Köszönjük az önkénteseknek és a szimpatizánsoknak, hogy időt áldoztak erre a kampányra. Köszönjük a bizalmat! Az államelnök-választás második fordulója rendkívüli fontossággal bír, épp ezért arra biztatjuk az állampolgárokat, hogy felelősségteljesen tegyék le voksukat a stabilitás és kontinuitás mellett. Szavazzanak Klaus Iohannisra” - biztat az USR PLUS szatmári szövetsége.


„A Német Demokrata Fórum (FDG) Szatmár megyei szervezete felkéri tagjait és szervezetünkkel rokonszervező támogatóit, hogy vasárnap, 2019. november 24-én járuljanak a szavazó helységek választási urnáihoz és adjak le szavazataikat Klaus Iohannis elnökjelöltre. Meggyőződésűnk, hogy Romániának továbbra is szüksége van egy korrekt, határozott, következetes, reprezentatív, valamennyi honpolgár érdekeit képviselő államelnökre. Szavazzunk vasárnap Klaus Iohannisra” - üzeni a Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezetének vezetősége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: