2018-08-29 09:55:39• hírek • Bede Emőke

Ezek a márkák már biztosan ott lesznek a Shopping City-ben

Rohamtempóban folyik az építkezés a NEPI Rockcastle által felvásárolt területen, de érthető is a szapora munka, ugyanis december 6-án már meg is nyitja kapuit a Shopping City.

Szatmárnémetibe a tervek szerint 90 ismert márkát hoz el a cég, de ezek között sok olyan is akad, mely először veti meg a lábát régiónkban.  Az üzletek lajstromának összeállításában igyekeztek minden vásárlói igényre tekintettel lenni, így a divat, a szépségápolás, a sport, a lakberendezés és a gyerekjátékok iránt érdeklődők is megtalálhatnak majd mindent, amire csak szükségük lehet, de különféle más szolgáltatások is helyet fognak kapni a pláza épületében.
 

Nos, a tulajdonosok most fellebbentették a fátylat az első márkákról, melyek már biztosan ott lesznek a Shopping City-ben. Azt, hogy Carrefour is nyílik, eddig is tudtuk, de most kiderült, üzletet nyit a CCC, a Deichmann, a minőségi szépségápolási termékeiről ismert forgalmazó Douglas, a sportruhákkal foglalkozó Hervis, az  Intersport, az LC Waikiki, a New Yorker, az Orsay, a Reserved és a gyerekjátékokat árusító Smyk. A moziélményről a Cineplexx fog gondoskodni, két bolt között pedig a Kentucky Fried Chicken-be, ismertebb nevén a KFC-be is betérhetünk.
 

A NEPI Rockcastle által megálmodott Szatmárnémeti Shopping City egyébként egy 40 millió eurós befektetést jelent a vállalat számára. A pláza egy 40 ezer négyzetméter összterülettel rendelkező épületegyüttes lesz, melyhez tartozik majd egy 1100 autó befogadására alkalmas, kétszintes parkolóház is. Emellett 100 ezer euróval beszállnak annak a gyalogos- és kerékpároshídnak a megvalósításába is, mely a Szamos jobb oldalát köti majd össze a pláza külső teraszával. A pláza mellett a kivitelező az éplületegyüttes szomszédságában található két utcát is felújítja a tervek szerint.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: