2010-02-11 11:29:43• hírek • MTI

Ezek a brit férfiak...

A brit férfiak tizedének fogalma sincs, hogy mikor van felesége, barátnője születésnapja - derült ki a felmérésből, amelyet Valentin-nap közeledtével végeztek a szigetországban.

A kérdezőbiztosok kétezer férfit faggattak ki, s mint kiderült, a férfiak a legalapvetőbb ismereteknek is híján vannak, ez viszont igencsak megnehezíti az ajándékvásárlást - olvasható a The Daily Mail online kiadásában.

A megkérdezettek 12 százaléka gondban volt, amikor szíve hölgyének szeme színét kellett megneveznie, 8 százalékuknak pedig fogalma sem volt, hogy feleségének, barátnőjének milyen a természetes hajszíne.

A válaszadók 11 százaléka képtelen volt megmondani élete párjának beosztását, 12 százalékuk pedig nem tudta felesége legjobb barátnőjének a nevét. Minden harmadik férfi nem ismerte kedvesének kedvenc parfümjét.

A férfiak harmada (30 százaléka) nem ismerte szerelme alapvető méreteit, így nem csoda, hogy a kutatók szerint 27 százalékuk tévesen választ párjának ruhát vagy alsóneműt. A rossz méret az esetek harmadában veszekedést robbantott ki a párok között.
A férfiak becsületére legyen mondva, többségük elismerte, hogy fordított esetben párjuk a legapróbb részletekig el tudna mondani róluk mindent, kezdve szemük színétől a kedvenc arcszeszükig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: