2016-10-25 09:13:31• hírek • Blikk.hu

Ez volt a foglalkozása Vásáry Andrénak, míg fel nem fedezték

Ma már egyértelmű, hogy Vásáry André a tévében szerepel és a Sztárban sztár adásaiban bizonyítja hétről hétre a tudását. Nem vezetett azonban egyenes út az énekléshez: a Blikk megtudta, hogy André a felhők felett járt korábban, olyan munkakörben is kipróbálta magát, ami egyáltalán nem volt az ő világa.

– Egy évig légiutas-kísérő voltam – vallotta be a Sztárban sztárból múlt vasárnap kiesett énekes, akinek semmilyen előélete nem volt repülés terén, csupán egy hirdetésen akadt meg a szeme, a légitársaság kollégákat keresett.

– Egy elég komoly, háromfordulós felvételin mentem keresztül. Pszichológiai, műveltségi, egészségügyi tesztet és egy kommunikációs gyakorlatot is meg kellett csinálni – sorolta az egykori légiutas-kísérő, akit gyakorlatilag akkori munkája döbbentette rá, hogy egyedül az éneklés érdekli.

- Ez akkor volt, amikor nagyon készültem a zenei karrieremre, de nem jött meg az igazi nagy áttörés, ezért döntöttem úgy, hogy valami mást csinálok. Aztán a sors fintora, hogy az egyik járaton a régi énektanárom utazott, aki csak egyszerűen megkérdezte, hogy vagyok. Mondtam neki, minden rendben van, köszönöm szépen, de erre azt válaszolta, hogy „André, ne hazudjon, látom a szemén, hogy boldogtalan".

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: