2018-12-02 14:32:47• hírek • Szatmár.ro

Ez történt az ünnepi hétvégén Szatmárnémetiben

November utolsó hétvégéjén koncert- és kulturális eseménysorozatot szerveztek Szatmárnémetiben. A nemzeti ünnepen műsorok tucatjaival várták a szervezők a szórakozni vágyókat.

November 29-én a programokba bekapcsolódott a Szatmár Megyei Könyvtár, a Szatmár Megyei Múzeum, az Északi Színház román társulata és a Dinu Lipatti Filharmónia is. A színházi előadások és a kiállításmegnyitó mellett klasszikus zenei koncerttel is találkozhatott a közönség.

 

November 30-án, pénteken ismét kiállításmegnyitóra invitálták a szatmáriakat, este pedig az ünnepi világítás felkapcsolása következett. A város régi- és Újközpontja pénteken este 7 órától egészen január 5-ig úszik majd fényárban. Az idei karácsonyi díszkivilágítás ismét meglepetéseket tartogat.

 

Szombaton reggel könyvbemutatóval indult a nap a könyvtárban, majd koszorúzással és katonai bemutatóval folytatódott. Délután 3 órakor kezdődött a nagyszínpadi kulturális műsor. Az est fénypontja az Elena Gheorghe és zenekara, majd a Phoenix koncert. A tüzijáték és a lézer show az Október 25-e téren volt látható.

 

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala videófelvételek tucatjaival és fényképek százaival is megörökítette az eseményeket. A képeket erre a hivatkozásra kattintva tekinthetik meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: