2018-07-30 12:45:30• hírek • Oszkó Viktória

Ez okozta a szatmárudvari tragédiát!

Még szombaton adtunk hírt arról a Szatmár.ro olvasóinak, hogy Szatmárudvariban igen súlyos közlekedési baleset történt, amely során több személy megsérült, ketten közülük pedig életveszélyes állapotban kerültek kórházba.

Az elsődleges információk arról szóltak, hogy elsőbbségadás elmulasztása vezetett a szörnyű tragédiához, s a rendőrségi nyomozás is ezt igazolta. A hatóságok hivatalos jelentése szerint az Udvariban található Grivitei és Dacia utcák kereszteződésében ütközött össze két jármű, melyek közül az egyiket egy 30 éves szatmárnémeti férfi vezette. Mint kiderült, ő okozta a balesetet azzal, hogy nem adott elsőbbséget egy haszongépjárműnek, amelyet egy 34 éves turci férfi vezetett.


Az ütközés következtében súlyos sérüléseket szerzett a vétkes autó sofőrje, illetve a másik autó két utasa, egy 28 és 48 éves férfi, akik közül az egyik Kisgércéről, a másik pedig a Moldovai Köztársaságból érkezett.


Azt a sofőrt, aki sérülések nélkül megúszta a balesetet, a helyszínen alkoholtesztnek vetették alá, ennek az eredménye negatív lett. Ennek ellenére a hatóságok úgy döntöttek, vérvizsgálatot is kérnek, hogy biztosan kizárhassák annak a lehetőségét, hogy a férfi fogyasztott alkoholt a balesetet megelőző időszakban.


Az ügyben gondatlanságból elkövetett súlyos testi sérülés okozása miatt indítottak nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: