2017-07-03 19:14:38• hírek • Kocsis Zoltán

Ez okozta a sárközújlaki tragédiát

A Szatmár Megyei Rendőrség a helyszínelés eredményeit összegezve megállapította, mi okozta a négy ember életét követelő sárközújlaki tragédiát.

A Beszterce-Naszód megyei Mercedes terepjáró és a Magyarországon bejegyzett Honda személygépkocsi 13.20-kor ütközött össze frontálisan Sárközújlak Avasújváros felőli kijáratánál.

A balesetben a helyszínen életét vesztette a Honda 34 éves vezetője, egy Sárközújlakról származó, de Magyarországon élő nő, illetve annak 43 éves nővére, valamint utóbbinak 18 éves fia. A gépkocsivezető 5 éves kisfia néhány tíz perccel később szintén életét vesztette, hiába tettek meg mindent megmentéséért a helyszínre érkezett (roham)mentősök. 

Információink szerint a család a kányaházi tónál volt fürödni délelőtt, onnan igyekeztek hazafelé, hogy le tudják fektetni a kisfiút...

Ez az, amit már korábban is tudtunk. A Szatmár Megyei Rendőrség 19.00 órakor közzétett közleménye pedig rávilágított arra, mi okozta a tragédiát. "A 21 éves darai fiatalember, vélhetően a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát saját tulajdonú Mercedes típusú gépkocsija fölött, ami átsodródott  a szemben közlekedők sávjába, ahol összeütközött a magyarországi rendszámú személygépkocsival"- áll a rendőrség közleményében.

A 21 éves férfit szintén súlyos sérülésekkel szállították a Szatmár Megyei Kórházba. A helyszíni vizsgálatok alapján nem állt alkohol befolyása alatt...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: