2017-10-03 11:57:36• hírek • Szatmár.ro

Ez már kész majomparádé!

Október 11-én, szerdán, 19 órakor, a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában mutatják be a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter új humorestjét.

Erdély legnépszerűbb humortriója Szatmánémetiben is színpadra lép az erdélyi turnéjuk keretén belül. Már-már otthonos nekik a terep, hisz az elmúlt években többször szerepeltek itt. Nem csak nekik nagy öröm fellépni városunkban, hanem a közönség is türelmetlenül várja, hogy eltölthessen néhány feledhetetlen órát a humor nagyágyúi társaságában.

Nem másról beszélünk mint a Szomszédnéni Produkciós Irodáról illetve Felméri Péterről, ők évről-évre újra nyakukba veszik Erdély útjait. Ezúttal a „Majmok” című humoresttel lepik meg a szatmári közönséget.

Felméri Péter, a Showder Klub sztárja, izgatottan várja a legújabb találkozást: „Amikor 2013-ban útnak indítottuk az első Erdély-turnénkat, még nem tudtuk, hogy mekkora lendületet ad nekünk egy ilyen körút, amin minden nap más városban léphetünk fel. Azóta ez már az ötödik turnénk és egyre jobban élvezzük. Mindegyikre új poénokat írtunk, és nem lesz ez másként idén se. Már izgatottan várom, hogy újra útnak induljunk és elmesélhessem a közönségnek a legújabb történeteimet."

Jegyeket elővételben az RMDSZ székházban (Mihai Viteazul/Rákóczi utca 10. szám, 9-16 óra között), illetve a szabad helyek függvényében az  előadás előtt lehet váltani a helyszínen. Az egész estés kabaréra a belépő ára 28 lej.

Nyerj jegyet!

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán három darab egyszemélyes belépőjegyet sorsolnak ki a humorestre. A nyereményért nem kell egyebet tenned, csak megírnod, a három fellépő humorista közül ki a kedvenced! A leveleket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk október 10-én délig. A levélben mindenképp szerepeljen a telefonszámod, hiszen a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: