2015-02-26 15:19:37• hírek • Kocsis Zoltán

Ez a levél nem veszett el, így kisorsolhattuk a nyertest!

A helyes megfejtők közül ezúttal egy hölgynek kedvezett a szerencse, ő nézheti meg az Elveszett levelet.

Amint azt ígértük, csütörtökön kisorsoltuk a Szatmár.ro és az Északi Színház Harag György Társulatának jóvoltából meghirdetett játék nyertesét: a helyes megfejtők közül ezúttal egy hölgynek kedvezett a szerencse, így ő nézheti meg az „Elveszett levél" című előadást.

I.L. Caragiale örökzöldjét egyedi módon párhuzamosan játssza majd az Északi Színház magyar és román tagozata, ráadásul mindkét darabot Sorin Militaru rendezi. A méltán nagy érdeklődéssel várt bemutatóra egy jegyet lehetett nyerni játékunkon. Ehhez a játék résztvevőinek meg kellett írniuk a jatek@szatmar.ro emailcímre, hogy Caragiale mikor írta a művet. A helyes válasz 1884, a jól válaszolók közül pedig ezúttal Végh Tímea Hajnalkának kedvezett a szerencse - ő nézheti meg ajándékjegyünkkel a bemutatót.

Végh Tímea Hajnalkának jó szórakozást kívánunk a péntek este 19.00 órakor kezdődő előadásra, a többieknek pedig megköszönjük, hogy velünk játszottak és arra biztatjuk őket: ne adják fel. Lehet a következő alkalommal az ő nevüket sorsoljuk ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: