2010-08-30 13:58:27• hírek • Póti Orsolya

Lenyűgöző gálaelőadást tartott a Loga Dance

Látványos táncgálával ünnepelte fennállásának harmadik évfordulóját  a Loga Dance School.

A táncvilág kedvelői fantasztikus táncbemutatónak lehettek szemtanúi vasárnap este. A Loga Dance School harmadik évfordulója alkalmából, profi táncosok és az iskola versenytáncosai léptek színpadra a helyi közönség előtt az Északi Színhzában. Műsorukban tizenkét táncot, standard - keringőt, tangót, quick step-et, slow fox-ot - és latin táncokat - szambát, cha-cha-cha-t, jive-ot, rumbát és több fajta szalszát adtak elő a Loga Dance School táncosai.

A táncgála azon kívül, hogy különleges szórakozást biztosított, ízelítőként is szolgálhatott a szatmáriaknak. A káprázatos mozdulatokat a helyiek is megtanulhatják, ugyanis szeptember 13-tól indul az új táncoktatási program a Loga Dance Schoolban.



Ferkó Noéminek és Bandi Ferencnek most is sikerült hatalmas sikert aratnia


Az idei gála a korábbiakhoz hasonlóan magas színvonalú és feledhetetlen élmény volt, hiszen nem csak a Loga Dance School táncosai, hanem profi táncosok is szórakoztatták a nagyérdeműt. A magyarországi versenytáncosok Ferkó Noémi és Bándi Ferenc több alkalommal is léptek már fel a Loga Dance School meghívására Szatmárnémetiben, és úgy mint mindig, most is sikerült hatalmas sikert aratniuk. Többek között jive, passo doble, angol keringő, tangó és foxtrot táncokkal kápráztatták el a közönséget.



Claudia Capitan és Bogdan Nistorica sem voltak különbek


A magyarországi profi táncosokon kívül Claudia Capitan és Bogdan Nistorica, Románia legjobb táncosai nyűgözték le latin táncokkal a közönséget, majd Vékony Sándor nyíregyházi tánctanár is megtisztelte a közönséget és táncosokat jelenlétével.

A Loga Dance School működése óta arra törekszik, hogy a helyiek körében egyre jobban népszerűsítse a tánc művészetét, és sokakban felébressze a tánc iránti vágyat. Az elmúlt időszakban bebizonyosodni látszik, hogy mifelénk is igény van a minőségi táncoktatásra, és mindarra amit egy tánciskola nyújtani tud. A Loga Dance tánciskola növendékei az elmúlt időszakban tizenkét táncstílust sajátíthattak el, és a gálán előadták az edzőtáborban tanultakat.

Aki a fergeteges gálának köszönhetően kedvet kapott a tánctanuláshoz augusztus 30. és szeptember 10. között jelentkezhet a szeptember 13-án induló képzésre. A tanfolyam részleteiről több információ a www.logadance.ro honlapon, vagy a táncgálán szerezhető be.



Látványos táncbemutató volt az Északi Színházban


Képgaléria:

Részletek a vasárnap esti táncgálából:


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: