2011-07-05 14:04:38• hírek • Szatmár.ro

Ez a hétvége a Bachataé lesz!

A latin táncok szerelmeseié és a bachataé lesz ez a hétvége, hiszen a világ leghíresebb bachata  táncosai - Tanja Kensinger és Jorge Luis Burgos - látogatnak Szatmárnémetibe. A július 9-10-i eseményen számos romániai és magyarországi tánciskola képviselteti magát, és részvételi szándékát jelezte egy franciaországi táncoktató is.

A legjobb bachata táncosok érkeznek a hétvégén városunkba, első alkalommal Romániába, a Szatmárnémeti Loga Dance School meghívására. A floridai Tanja Kensinger (La Alemana) és Jorge Luis Borges (Ataca) táncospárról van szó, akik 2008-tól kezdtek együtt táncolni, annak reményében, hogy egykor ők lesznek a legismertebbek a Salsa világában.

És meglepetésükre álmuk beteljesült, hiszen alig három év alatt bejárták a világot bachata bemutatóikkal, valamint a Touch Bachata elnevezésű workshop-jukkal, és mára már a salsa legnagyobb csillagai. Első bemutatójukat, a „Te Extrano-t" több mint 27 millióan tekintették meg a YouTube-on, és számos fellépésen, koncerten kápráztatták el a közönséget.

A hétvégi eseményen több neves romániai és magyarországi tánciskola képviselteti magát, valamint egy franciaországi oktató is jelezte részvételi szándékát. A résztvevők szombaton és vasárnap nyolc órát töltenek Tanja és Jorge társaságában, a Traian Vuia Líceum Sporttermében, ahol órási tánctér áll a bachatazni vágyók rendelkezésére.

Szombat este a Loga Dance School egy fergeteges Slasa Partyval ünnepli a két neves táncos érkezését. Bővebb információért hívd a 0722-538-317-es telefonszámot, vagy látogass el a Loga Dance School oldalára.


Tanja Kensinger (La Alemana) és Jorge Luis Borges (Ataca)
Tanja Kensinger (La Alemana) és Jorge Luis Borges (Ataca)


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: